24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0314-208 001

Loodgieters werk

Loodgieter Doetinchem service is bereikbaar voor al het denkbare loodgieters werk, wilt u een nieuwe cv ketel kopen en laten installeren? Of wilt u uw badkamer laten renoveren? Onze loodgieter Doetinchem service staat natuurlijk ook Dag en Nacht klaar voor alle denkbare spoedgevallen met onze 24 uur service.

Heeft u een loodgieter klus en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0314-208 001 of vraag een terugbel verzoek aan via de bel mij terug knop boven aan de website.

Liever een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in.

 

loodgieters-werk-doetinchemLoodgieterswerkzaamheden

Wij kunnen alle denkbare loodgieterswerkzaamheden voor u uitvoeren, of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe kraan of de complete installatie van een cv installatie, Ons loodgietersbedrijf in Doetinchem is de partner voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Wij zijn gespecialiseerd in zowel loodgieterswerkzaamheden als alle denkbare ketelproblemen. Heeft u een vraag aan onze loodgieters? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met ons. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar.

 

Ketel specialisten Doetinchem

Is uw ketel aan vervanging toe? Of moet uw ketel hoognodig weer een onderhoudsbeurt hebben? Ons loodgietersbedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in alle soorten ketels.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende ketels:

  • CV Ketels
  • HR Ketels
  • VR ketels
  • Combi ketels
  • (oudere) Gas ketels
  • Boilers

 

Heeft u een probleem met uw ketel of wilt u een ketel-check aanvragen? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf in Doetinchem. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren staan wij u graag ter woord.

 

Loodgieters werk Renovatie en verbouwing

Wilt u uw keuken, badkamer of toilet laten verbouwen of renoveren? Loodgieter Doetinchem service kan u ook helpen bij de grotere klussen. U geeft uw wensen aan en wij begeleiden het traject van A tot Z. Ook voor minder ingrijpende renovatie werkzaamheden zoals het plaatsen van nieuw sanitait bent u bij onze loodgieters in Doetinchem aan het juiste adres.

Heeft u zelf nieuwe producten gekocht en moeten deze geïnstalleerd worden? Ook dan kunt u ons 7 dagen in de week bereiken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact op met ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 0314-208 001.