24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0314-208 001

Loodgieter Eibergen

Loodgieter Eibergen: Direct een Loodgieter in Eibergen nodig? Ons loodgietersbedrijf staat Dag en Nacht klaar voor alle denkbare spoedgevallen. Lekkage? Verstopping? Onze loodgieter Eibergen service is vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u aanwezig om de problemen te verhelpen.

Direct contact met onze loodgieters in Eibergen? Bel dan 24/7 ons storingsnummer 0314-208 001

 

Dag en Nacht loodgieter Eibergen service

loodgieters-werkOns loodgietersbedrijf is Dag en Nacht bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Wij zijn gespecialiseerd in loodgieters werk en ketel storingen, maar ook voor rioolproblemen bent u bij ons op het juiste adres.

U kunt onze Loodgieter Eibergen service Dag en Nacht bereiken voor onder andere:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Rioolproblemen
  • Verstop toilet
  • CV Problemen
  • Ketel problemen

 

Onze servicemonteurs rijden in goed uitgeruste serviceauto’s en hebben altijd alle benodigde gereedschap en onderdelen bij de hand om de meest uiteenlopen storingen, lekkages, verstoppingen en andere problemen te verhelpen. Direct een afspraak maken? Bel dan 24/7 ons storingsnummer 0314-208 001.

 

Geen spoed, wel een loodgieter nodig?

Naast onze spoed service is ons loodgietersbedrijf ook bereikbaar voor al het denkbare loodgieters werk. Denk hierbij aan het laten plaatsen van nieuw sanitair, het laten plaatsen en installeren van een nieuwe ketel of renovatie/verbouwing van een complete badkamer, toilet of keuken.

ketel-storingWilt u een afspraak maken met onze loodgieter in Eibergen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Dan kunt u ons 7 dagen in de week bereiken via ons servicenummer 0314-208 001 of u kunt het offerte formulier invullen.

 

Ketel problemen Eibergen

Heeft u geen warm water meer? Of wordt de verwarming niet meer warm? Grote kans dat er iets mis is met uw ketel. Onze servicemonteurs zijn gespecialiseerd in ketel storingen en kunnen deze snel, professioneel en betrouwbaar verhelpen.

Wij beschikken of zowel de kennis als de apparatuur en onderdelen om ketel problemen snel op te lossen. Blijf dus niet in de kou zitten maar neem contact op met onze vakmensen.

 

Direct contact met onze loodgieter Eibergen service?
Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via het servicenummer 0314-208 001.