Storing aan uw ketel?

Noodhulp - 24/7

Keting storing

Ketel storingen; Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt, u zet de thermostaat een paar graden warmer maar er gebeurt niets. Bij het inspecteren van de ketel blijkt dat deze niet naar behoren functioneert. Moderne ketels hebben een LCD display welke een storingscode weergeven, bij oudere ketels houd het vaak op met een waakvlam welke in veel gevallen uit is…

Wat is er mis met mijn ketel? Dat is wat u zich afvraagt en de vraag welke de werknemers van ons loodgietersbedrijf in Doetinchem dan ook vaak gesteld wordt.

De meest volkomende ketel storingen worden veroorzaakt door: computer storingen (defecte printplaten), waterdruk te laag. Dit gebeurt vaak als een cv installatie ergens een lek heeft. Of gas toevoer systemen,. Dit kan zowel de complete gastoevoer zijn als de techniek welke dit moet regelen in uw ketel.

Heeft u problemen met uw ketel? Neem dan 7 dagen in de week contact op met onze loodgieter Doetinchem service. Wij staan dag en nacht voor u klaar bij noodgevallen.

Ketel specialisten Doetinchem

Is uw ketel aan vervanging toe? Of moet uw ketel hoognodig weer een onderhoudsbeurt hebben? Ons loodgietersbedrijf heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in alle soorten ketels.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende ketels:

  • CV Ketels
  • HR Ketels
  • VR ketels
  • Combi ketels
  • (oudere) Gas ketels
  • Boilers

Heeft u een probleem met uw ketel of wilt u een ketel-check aanvragen? Neem dan contact op met ons loodgietersbedrijf in Doetinchem. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar, ook in de avonduren staan wij u graag ter woord.

Ketel Storingen voorkomen?

Ketel storingen zijn nooit 100% te voorkomen, wel is de kans van dergelijke storingen te verkleinen. Dit door middel van een ketel inspectie en onderhoudsbeurt. Dit kan bij nieuwe ketels iedere twee jaar, als de ketel ouder is als 10 jaar adviseren wij om dit minimaal eenmaal per jaar uit te laten voeren.