close-up photography of black metal gears

Welke producten verkoopt Van der Ende Group? 

De Van der Ende Group staat erom bekend niet alleen een producent en leverancier, maar bovendien ook een absolute innovator te zijn op het gebied van technische producten voor diverse thema’s. Het gaat hierbij om thema’s zoals water en lucht evenals het klimaat en filtratie. Voor deze groep geldt dat ze niet alleen een breed assortiment aan systemen levert, maar ook produceert. Enkele zaken waar hierbij aan kan worden gedacht zijn de onderstaande:

  • Pompen;
  • Waterbehandelingsinstallaties;
  • Elektromotoren;
  • Frequentieregelaars;
  • Ventilatoren;

Naast de hierboven aangehaalde zaken is het zo dat deze groep eveneens in staat is om industriële filterinstallaties te produceren en te leveren. Voor deze onderneming geldt dat ze niet alleen specialistisch advies verstrekt, maar bovendien ook een technische dienstverlening voorziet. Voor de innovatieve evenals ook nog eens vaak gepatenteerde producten uit het productaanbod van Van der Ende Group geldt dat ze zowat wereldwijd afgenomen worden.

Het productaanbod van de Van der Ende Group 

Het productaanbod van de Van der Ende Group bestaat uit tal van verschillende soorten oplossingen. In eerste instantie is het bijvoorbeeld een mogelijkheid om een keuze te maken tussen een riant aanbod met hoogwaardige pompen van uiteenlopende merken. Dat is natuurlijk niet alles, want ze biedt eveneens tal van wateroplossingen aan. Hierbij kan er worden gedacht aan niet alleen de ontwikkeling, maar ook de productie van innovatieve evenals modulaire wateroplossingen op maat van de vooropgestelde wensen. Dit kan voor veel partijen een zeer interessante oplossing vormen. 

Een belangrijk onderdeel van deze groep heeft verder ook betrekking tot de klimaatoplossingen die aangeboden worden. Het gaat hierbij om tal van interessante, energiebesparende oplossingen op het gebied van klimaat. Buiten de reeds aangehaalde productcategorieën is het zo dat je eveneens kan rekenen op de aanwezigheid van diverse filtratieoplossingen binnen het productaanbod van deze groep. Hierbij kan je dan denken aan verschillende (modulaire) filtratieoplossingen voor zowel lucht als vloeistoffen. Ben je eerder op zoek naar mogelijkheden om de bedrijfsprocessen van jouw bedrijf te kunnen optimaliseren? Ook dan kan deze groep je daar absoluut bij verder helpen.

Op zoek naar maatwerkoplossingen? Geen probleem!

Van der Ende Group kan worden bestempeld als een zeer interessante projectpartner voor zowel het ontwerpen, de productie als de aanleg van alle vereiste installaties. Als partner beschikken wij uiteraard reeds over een geweldige ervaring evenals expertise en dat verder ook nog eens op tal van verschillende gebieden. We zitten graag samen met onze klanten rond de tekentafel om een oplossing op maat van de vooropgestelde wensen te creëren. 

Tijdens dit proces is het zo dat we graag het vraagstuk van alle kanten gaan belichten. Dit betekent dat er bij ons nooit sprake is van een standaard antwoord, maar wel van een echte maatwerk oplossing die je over de hele lijn heel wat voordeel zal weten op te leveren. De engineers van de Van der Ende Group kijken een heel stuk verder dan de meest voor de hand liggende aanpak. Daarbij voelen ze zich ook steeds verantwoordelijk voor het creëren van het best mogelijke eindresultaat. Hoe dan ook is het dus duidelijk dat een beroep doen op dit bedrijf altijd een aanrader is!