Hoe wij betaalbare keukens kunnen aanbieden

Je bent op zoek naar een nieuwe keuken en je ziet prijzen voorbij komen die eigenlijk te mooi om waar te zijn. Toch is het een feit dat wij betaalbare keukens kunnen aanbieden. Terwijl er geen concessies worden gedaan in de kwaliteit van het materiaal en de apparatuur die in de keuken wordt geplaatst. Wil je weten hoe wij betaalbare doch kwalitatief goede keukens kunnen aanbieden? In dit blog leggen wij het uit! 

Mooi hoeft niet duur te zijn

Materialen worden zorgvuldig gekozen. Door materialen te kiezen die goedkoper zijn, zoals fineer en kunststof kunnen de prijzen laag worden gehouden. Terwijl goedkopere materialen kwalitatief goed zijn. Je hebt ook voldoende keuze in verschillende keukenstijlen en met de ruime keuze hoef je dus niet te vrezen dat je keuzevrijheid beperkt is. De goedkopere keukens worden in de basis uitgerust met een kunststof keukenblad. Dat een luxueuze uitstraling heeft, maar wel een stuk goedkoper is dan bijvoorbeeld een blad van graniet.

Inbouwapparatuur in betaalbare keukens

Inbouwapparatuur is mooi en vaak een harde eis van de consument. Het idee dat inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast en een magnetron prijzig zijn klopt, maar door op een slimme wijze in te kopen en de juiste apparaten te kiezen kan een prijs laag worden gehouden. Zo geniet je toch van mooie inbouwapparatuur in een nieuwe betaalbare keuken terwijl de prijs van keuken niet gigantisch stijgt. Uiteraard wordt er gekozen voor kwalitatief goede producten die ook energiezuinig zijn.

Inkoopbeleid

Door een strak inkoopbeleid kunnen wij niet alleen grootschalig, maar ook rechtstreeks bij de fabrikant inkopen. Met als voordeel dat extra schakels in het inkoopproces zijn geëlimineerd. Extra schakels binnen dit proces zorgen voor een stijging van de inkoopprijzen. Daar hebben wij geen last van. Omdat wij goedkoper en slimmer inkopen bij de fabriek in Duitsland kunnen wij ook competitieve prijzen van betaalbare keukens aanbieden. Betaalbare keukens zijn er al voor € 4.000,- inclusief montage!

Plaatsing van een betaalbare keuken

Omdat de keukenkastjes die wij verkopen al voorgemonteerd zijn, is het plaatsen van een betaalbare keuken een fluitje van een cent. Wanneer je ervoor kiest om deze deskundig te laten monteren ben je niet veel meer geld kwijt dan wanneer je het zelf doet. Omdat onze installateurs niet alleen ervaren zijn, maar ook de voorgemonteerde keuken snel en eenvoudig op de plaats van bestemming kunnen neerzetten.

Betaalbare keukens zien en testen

Nu kunnen wij ons goed voorstellen dat je nog steeds twijfelt of een betaalbare keuken wel een goede beslissing is en daarom is het ook belangrijk om in de showroom langs te komen en de betaalbare keukens die wij aanbieden met eigen ogen te bewonderen. Je kunt de keukens niet alleen zien, maar ook testen. Zo kun je voelen hoe keukenkastjes geopend en gesloten worden en hoe soepel de panelen van inbouwapparatuur te openen zijn. Je kunt ook met eigen ogen zien dat een goedkoop keukenblok net zo mooi en effectief zijn als een duurder aanrechtblad terwijl je ook om gericht advies kunt vragen aan één van de keukenadviseurs.