24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0314-208 001

24 uur Loodgieter Service

Direct een Loodgieter in Doetinchem nodig? Onze 24 uur Loodgieter Service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Toilet verstopt? Of staat de badkamer blank door een lekkage? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week via ons storingsnummer 0314-208 001.

24 uur Loodgieter ServiceU kunt onze loodgietersservice 24/7 bereiken voor:

  • Lekkage
  • Verstopping
  • Problemen met leidingwerk
  • Afvoer problemen
  • Rioolproblemen
  • Ketel problemen
  • CV problemen

 

Direct contact met de 24 uur Loodgieter Service? Bel 0314-208 001 en krijg 24/7 direct een medewerker aan de lijn.

 

Probleem met CV ketel

Heeft u problemen met uw CV ketel of met uw CV installatie? Blijf niet in de kou zitten! Bel onze 24 uur Loodgieter Service, onze storingsmonteurs staan dag en nacht stand-by om direct hulp te bieden bij ketel storingen of andere problemen met uw CV.

Klachten welke wij veel tegenkomen zijn kapotte ketel computers (printplaten) , wij beschikken over een breed assortiment computers en andere ketel onderdelen om uw cv ketel snel en betrouwbaar te repareren.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van oudere gasketels, deze gasketels hebben vaak problemen met toevoer van gas en het opwarmen van het water. Een veel voorkomende klacht bij deze ketels is dat de welbekende waakvlam uit gaat en niet meer aan wel..

Direct een Ketel specialist spreken? Bel ons loodgietersbedrijf in Doetinchem dag en nacht op ons storingsnummer 0314-208 001.

 

Loodgieter Doetinchem 24 uur

Ons loodgietersbedrijf staat dag en nacht voor u klaar, heeft u nu een groot probleem als een gesprongen leiding? En staat uw hele woning onder water? Of een klein probleem als een lekkende of niet goed functioneerde kraan? In alle gevallen staan de vakmensen van ons loodgietersbedrijf in Doetinchem voor u klaar!

Dag en Nacht 24 uur Loodgieter service! Tel. 0314-208 001